ANKARA / SİNCAN - Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi

Haz

Serdar Plastik İlhami Tütek AR-GE ve Mükemmeliyet Merkezi açılış etkinlikleri kapsamında , Okulumuz Öğrencileri Millî Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut ÖZER, Bakan Yardımcımız Sayın Sadri ŞENSOY, Genel Müdürümüz Sayın Nazan ŞENER, Bakanlığımızın üst düzey Bürokratları, Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun FATSA, Sincan Kaymakamımız Sayın Abdullah KÜÇÜK, Sincan Belediye Başkanımız Sayın Murat ERCAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayfer YIİDIRIM, Ankara Sanayi Odası Başkanımız Sayın M. Nurettin ÖZDEBİR ve Sanayicilerimiz ile Kurum Müdürlerine TÜBİTAK 4006 Projelerimizi tanıtmıştır.

May

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Nurettin ÖZDEBiR ile Hidromek A.Ş. Mesleki Eğitim Departman Müdürü Sayın Hayri AKGUŞ, ASO 1.OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Serdar Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serdar TÜTEK ile TÜTEK Akademi Yöneticileri ve İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Özlem ÜNLÜ, ASO 1. OSB. Bölge Müdürümüz Sayın Cüneyt ÇALIK, Bölge Müdür Yardımcımız Sayın DR. Kamil SUNAL,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yakup ÇUKADAR, Sendika Başkanımız Sayın Uğur KOLSUZ ve Yönetimi ile Çok Değerli Okul Müdürleri ve Çok Değerli Sanayicilerimiz TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ' a teşrif etmiş olup öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Rüzgar Türbini ve süspansiyon titreşim ile Elektrikli Araç Şarj sistemleri projeleri, Delrin Plastik Sistemleri, Torna Kalemleri Steam projesi, Artırılmış Gerçeklik Projeleri, Robotik Kodlama , Metal Ürün Dönüşüm kalkınma modeli, E-Obis ve E-ibis projelerini çok etkileyici bulmuşlardır.

May

Ostim Organize Sanayi Bölgesinde yapılan toplantıda Ostim Bölgesindeki Değerli Sanayicilerimize SİMEP projesini anlattık.

Nis

Ankara Vali Yardımcımız Sayın Dr. Ayhan ÖZKAN, Okulumuz ve ASO 1.OSB işbirliğiyle ASO 1.OSB'de yer alan eğitim kurumlarının öğretmenlerine yönelik "Öğretmenlerin Liderlik Becerilerinde Duygusal Zekanın Önemi" konulu bir seminer gerçekleştirdi.

Nis

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun FATSA, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Ahmet Hakan MUTLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayfer YILDIRIM Okulumuzda incelemelerde bulundu.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız

Nis

Ankara Vali Yardımcımız Sayın Ayhan ÖZKAN'a iadei nezaket ziyaretinde bulunduk. Nezaketle bizi ağırlayan Sayın Vali Yardımcımıza çok teşekkür eder. Saygı ve Hürmetlerimizi Sunarız.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fadime Çalışkan Özbek e-twinning ulusal kalite etiketi ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayfer YILDIRIM'ın elinden bizzat almıştır.

Mrt

Ankara Vali Yardımcımız Sayın Ayhan ÖZKAN Okulumuza Teşrif Ederek SİMEP Projesi ile diğer uygulanan Projeler hakkında bilgi almışlardır.

Mrt

Okulumuz SİMEP Projesi ikili mesleki eğitim çıraklık programı Makina Teknolojisi 10.Sınıf Hidromek A.Ş. Öğrencisi Berat KOR Ankara Halter Şampiyonasında 3.lük derecesi ile bronz Madalya kazanmıştır.

Algoritm Ankara Projesi

Ock

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun FATSA, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Bedri EKŞİ ile ASO 1.OSB Bölge Müdürlüğünde Bölge Başkanımız Sayın Niyazi AKDAŞ, Bölge Eğitim Kurulu Başkanımız Sayın Serdar TÜTEK ve Bölge Müdürümüz Sayın Cüneyt ÇALIK ile İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın İhsan SAVAŞ ve Mesleki Eğitim Bölümü Şube Müdürümüz Sayın Hüseyin BALTUTAR 'la beraber Mesleki Eğitim Merkezi Programı İstişare Toplantısına Katıldık.

Ara

Bakanlığımızın Davetlisi Olarak Daire Başkanımız Sayın Yusuf ÇİDEM ile UNICEF Türkiye Eğitim Bölüm Başkanı Sayın Rory ROBERTSHAW ve MEK Eğitim Müdürü Sayın Francesco CALCAGNO ve Değerli Heyet Okulumuzu ve Hidromek A.S. yi ziyaret ederek SİMEP Projesi ile ilgili bilgi almıştır.

Kas

Azerbaycan Mesleki Eğitim Genel Müdürü Sayın Valeh MİRZALİYEV, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Şube Müdürümüz Sayın Yaşar Baki ALTUNBAŞ, Sincan İlçe MEM Şube Müdürümüz Sayın Osman KANCA Okulumuzu Ziyaret ederek, Okulumuzda uygulanan Projelerle ilgili bilgi almıştır.

Ara

Artırılmış Gerçeklik Tasarımları