Ara

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Antalya'da organize edilen Mesleki Eğitim Merkezleri ve Erasmus Projeleri Çalıştayında Sanayiciler, Odalar, Sektör Kuruluşları, Bakanlığımız ve diğer Bakanlıkların temsilcileri ile ülkemizin çeşitli illerinden gelen Okul Müdürlerine SİMEP ve Okulumuzun diğer projelerini anlattık.

Ara

Proje Arge Faaliyetleri

Kas

SİMEP Akademi Proje AR-GE Faaliyetlerinde Artırılmış Gerçeklik Tasarım Eğitimi Uygulaması

Ekm

Veli, Öğrenci, İşletme Sahibi ve Usta Öğretici Gözüyle Okulumuzve Çıraklık Eğitim  Tanıtım Videosu

Kas

Hidromek A.Ş. SİMEP Öğrencilerimizin SİMEP Akademi Proje AR-GE Dersinde Yapmış Olduğu Ekskavatör Endüstriyel Tasarımı

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız Velilerimizin Yüksek Katılımı İle Gerçekleştirilmiştir.

Ekm

ASO 1.OSB nin ve Bölge Müdürümüz Sayın Cüneyt Çalık' ın mükemmel organizasyonu ve Okulumuz, ASO Teknik Koleji ve ASO 1.OSB Ana Okulunun Ortaklığı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşku ile kutladık.

Okul Aile Birliği 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bilançosu

Ekm

Erasmus+ VET KA 121 projemiz kapsamında yurt dışında Endüstri 4.0 ve Artırılmış Gerçeklik Tasarım Eğitimi almış olan öğrencilerimiz tarafından geliştirilen CNC Tasarımı

Ekm

Sanayicilerimiz ve Akademisyenlerimizle SİMEP Projesi ve Diğer Projelerimizin Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuz.

TÜBİTAK 4006 Projelerimiz

Ekm

Sanayicilerimiz, Firma Yetkililerimiz ve Öğretmenlerimizle SİMEP Akademi Çalıştayı Gerçekleştirilmiştir.

Proje Yaygınlaştırma Raporu

Proje Uzman Daveti Programı