Proje Uzman Daveti Programı

Portekiz Öğretmen İş Başı Gözlem Programı

Erasmus VET KA 121 Projemizin Avusturya Öğrenci Staj Uygulamaları Proje Günlüğü

Ekm

2023 Haziran Almanya Mesleki Eğitim Akreditasyon Projemizin Proje Günlüğü ve Fotoğraflar

Ağu

May

2021-1-TR01-KA121-VET-000008154 KA121 - VET LEARNER AND STAFF MOBILITY WITH VET MOBILITY Mesleki eğitim akreditasyon projemizin uzman daveti başlıklı faaliyeti kapsamında Malta'dan Artırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik AR/VR Uzmanı Sayın Alper YILDIRIM, Metaverse and Web 3.0, AI and Machine Learning, Erasmus Plus and European Citizenship, Advanced Metaverse and Web 3.0, Advanced AI and Machine Learning konu başlıklarında Bölgemizdeki Eğitim Kurumu Yöneticileri ile öğretmenve öğrencilerimize yönelik AR /VR, Yapay Zeka interaktif etkinliği düzenlemiştir.

Sonuçlar

May

Erasmus VET KA121 Mesleki Eğitim Akreditasyon Projemiz Kapsamında Yurt Dışı Uzmanımız Sayın Alper YILDIRIM ile ASO Teknik Koleji Öğrencilerine Metaverse Mesleki Sanal Gerçeklik Ortamı Oluşturma, WEB 3.0 ve Yapay Zeka ile Endüstriyel Tasarım, Artırılmış Gerçeklik Materyalleri hazırlama Konusunda Yaygınlaştırma Faaliyeti yapılmıştır.

May

Erasmus VET KA121 Mesleki Eğitim Akreditasyon Projemiz Kapsamında SİMEP Öğrencilerimizle Yapmış Olduğumuz SW 3D Visualize Yapay Zeka ile Endüstriyel Tasarım, Artırılmış Gerçeklik Materyali Hazırlama Şanzuman Sistemi Uygulaması

May

2021-1-TR01-KA121-VET-000008154 KA121 - VET LEARNER AND STAFF MOBILITY WITH VET MOBILITY Mesleki eğitim akreditasyon projemizin uzman daveti başlıklı faaliyeti kapsamında  Malta'dan Artırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik AR/VR Uzmanı Sayın Alper YILDIRIM, Metaverse and Web 3.0, AI and Machine Learning,  Erasmus Plus and European Citizenship, Advanced Metaverse and Web 3.0, Advanced AI and Machine Learning konu başlıklarında öğretmen ve öğrencilerimize yönelik interaktif 1. etkinliği düzenlemiştir.

Nis

Erasmus Vet Charter KA116 Mesleki Eğitim Akreditasyon Projemiz kapsamında Yurt Dışında Eğitim Almış Olan SİMEP Projesi İkili Mesleki Eğitim Programları Çırak Öğrencilerimiz  Tarafından Geliştirilen Artırılmış Gerçeklik Materyalleri.

Nis

ASO 1.OSB. Yönetim Kurulu Üyesi ve Serdar Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serdar TÜTEK Tarafından Öğrencilerimize " Marka Olabilmek" Temalı söyleşi ve seminer yapıldı.

Nis

Okulumuz kyn 9-A sınıfı ogrencimiz ÖMER VAROL Niğde de gerçekleştirilen okullar arasi grekoromen güreş gencler B kategorisi 92 kilogramda 3.olarak turkiye sampiyonasina katilmaya hak kazanmistir.

Ekm

2022-2023 Okul Aile Birliği Genel Kurulumuza tüm öğrenci velilerimiz davetlidir.

Sınıfların Ders Programı