Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi

0.312.267.11.20
Mümin Erkunt Caddesi No 5 ASO 1.OSB. Sincan ANKARA
Vizyon
Erkunt Mesleki Eğitimi Merkezi olarak, teknolojiyi süratle uygulayan, verimlilik, iş güvenliği, insan ilişkileri, personel eğitimine ve katkısına önem veren, piyasa ihtiyaçlarına cevap veren, kendini sürekli yenileyen, yaşamlarının her aşamasında öğrenmeye açık bireylere kılavuzluk yapan en iyi ve en büyük ulusal mesleki eğitim merkezi olarak tanınmak.
Misyon
 Tüm öğrencilerimizi, endüstrinin ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayabilecek düzeyde bilgili, mesleki becerileri kazanmış, meslek ahlakını prensip edinen, yaratıcı düşünme yeteneği olan, iletişim becerileri yüksek, üretici olmayı öğrenmiş, ailesine, ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek ve hizmet alanımız içerisine giren tüm işletmelerde çalışan kişileri belge sahibi yapmak.
Başarılar
1-2006 yılı AB Komisyonu Brüksel tarafından verilen Aktif İstihdam Projesi Avrupa da yılın projesi ödülü. 2-2009 yılı AB Komisyonu Brüksel tarafından verilen ASO Meslek Akademisi Aktif İstihdam Projesi Avrupa´da başarılı olmuş İlk On proje içinde yer alma. SİMEP Projesi ile Avrupa Mesleki Eğitim Mükemmellik Ödülleri 1.liği
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
08.45-17.30
DOĞAL GAZ
Ulaşım
YENİKENT, TÖREKENT, BEYPAZARI VE AYAŞ OTOBÜS VE MİNİBÜSLERİ İLE GELİNEREK SİNCAN OSB KAVŞAĞINDA İNİLECEKTİR.
ÖĞRENCİLER FİRMA SERVİSLERİ İLE GELMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
MERKEZİMİZ ANKARA SANAYİ ODASI SİNCAN 1. ORGANİZE BÖLGESİ YERLEŞKESİ İÇİNDE BULUNMAKTADIR.
ANKARA´YA 25 KM SİNCAN´A 7 KM MESAFEDEDİR.
250 SİMEP 750 ÇIRAK ÖĞRENCİ
MESLEKİ BECERİ TESTİ İLE YETENEKLERİNE GÖRE ALINMAKTADIR.
% 92 İSTİHDAM ORANI
% 92 İSTİHDAM ORANI
SANAYİNİN ÇIRAKLARI GELECEĞİN YILDIZLARI PROJESİ FUTBOL TURNUVASI 1.LİĞİ
Bilimsel Etkinlikler