Faaliyete Okulumıuz Proje Ekibi ile beraber Ankara Sanayi Odası adına,

Dr. Ahmet DİNÇER - ASO Genel Sekreter Yardımcısı

Ege ÖZDEMİR - ASO Girişimcilik ve Yenilikçilik Müdürü

Buse YILMAZ - ASO Girişimcilik ve Yenilikçilik Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

Prof. Dr. Mehmet Merve ÖZAYDIN - Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Ceylan ARIK ÇİFÇİ - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü Çalışma Uzmanı

Tuba ÖCAL - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü Çalışma Uzmanı

Katılmıştır.

Mrt

ASO 1. OSB. Konferans Salonunda Profesör Doktor Sayın Nilgün Görer Tarafından Öğrencilerimize Su Okur Yazarlığı Semineri Verildi.

Mrt

Atatürk'e Vefa Projesi Kapsamında Endüstriyel 3D Tasarım ile Tasarlayıp CNC ile oluşturduğumuz Ürünlerden oluşan ATO Meclis Fuaye Alanındaki Standımıza Sayın Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN Teşrif Etmiştir.

Mrt

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün görevlendirmesiyle ASO 1.OSB ' nin ev sahipliğinde Sincan ve Etimesgut'ta Bulunan MTAL ve MESEM Müdürleri ile İdarecilerine 4-5-6 Mart Tarihlerinde e-mesem Semineri Verdik.

Mrt

Okulumuzda Rehberlik Servisimizce Tüm Öğrencilerimize Yönelik Öfke Kontrolü ve Görgü Kuralları Seminerleri Devam Etmektedir.

Şbt

Okulumuz SİMEP Endüstriyel Bakım Onarım 11. Sınıf Öğrencileri Ankara Metrosu Macunköy Raylı Sistemler İletmesine Teknik Gezi Düzenledi.

Şbt

Okulumuzda Öğrencilerimize Yönelik İş Sağlığı ve İş Güveliği Eğitimleri İle Öfke Kontrolü Seminerleri Tüm Hızıyla Devam Etmektedir.

sınav sonuçları

Milli Uzay Programı

Ara

ASO 1.OSB nin misafiri olarak Ankara'da bulunan Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Okulumuzu ziyaret ederek Okulumuzda uygulanan projeler hakkında bilgi almıştır

Ara

Etkinlikte Aruz Vezni ile Şiirler, Maniler ve Mesneviden Bölümler öğrencilerimize aktarılmış ve Okulumuz CNC 11. Sınıf Öğrencileri tarafından Sema Gösterisi yapılmıştır. Bu Çok Güzel Programda emeği geçen Başta Sosyal Etkinlikler Müdür Yardımcımız Demet ALTUĞ ile Türk Dili Edebiyatı Öğretmenlerimiz Ayşe Özbaş TAVLI ve Fadime ÇALIŞKAN ÖZBEK ile Matematik Kulübü öğretmenlerimiz Bilgen CENGİZ ve Dilek BAYER BATUR ' a çok teşekkür ederiz.

Ara

Afyon IV. Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu nda " Mesleki Eğitim Merkezlerinde tasarım ve uygulama alanında yeni bir uygulama: Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi SİMEP Akademi ÖRNEĞİ ile Mesleki Eğitim Merkezlerinde Yaratıcı Drama: Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi SİMEP Akademi Sosyal Faaliyet örneği  başlıklı sunumlar gerçekleştirdik. Emekleri İçin Başta Müdür Yardımcısı İlkay SOLMAZ olmak üzere Öğretmenlerimiz Çağlıyan AYAR, Hasan GÜNEY, Serbay KÖSECİ ve SİMEP Koordinatörü Emine KOÇ a çok teşekkür ederiz.

Ara

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Antalya'da organize edilen Mesleki Eğitim Merkezleri ve Erasmus Projeleri Çalıştayında Sanayiciler, Odalar, Sektör Kuruluşları, Bakanlığımız ve diğer Bakanlıkların temsilcileri ile ülkemizin çeşitli illerinden gelen Okul Müdürlerine SİMEP ve Okulumuzun diğer projelerini anlattık.

Proje Arge Faaliyetleri