T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi

Gürler SOYLU - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Gürler SOYLU 19.08.2019 tarihinde göreve başlamış olup, okulumuzda 2006-2019 yılları arasında Müdür Yardımcılığı görevini de yapmıştır.

Gazi Üniveristesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Teknolojisi alanından mezun olduktan sonra 1990-1993 yılları arasında  Mardin Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik görevi ile Mardin Mesleki Eğitim Merkezinde Müdür Vekilliği görevlerinde bulunmuştur.

1993 yılında zorunlu hizmetini tamamlayarak, Ankara Mesleki Eğitim Merkezi ve 4. Akşam Sanat Okulunda öğretmenlik görevine başlamıştır. 1995 Yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 1995-2006 yılları arasında bu görevini sürdürürken Bakanlığımızın değişik birimlerinde de dönem dönem görev yapmıştır.

2006 yılında okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanarak Ankara Sanayi Odası ile Bakanlığımız arasında işbirliğinde uygulanan OSEP Projesi Koordinatörlük görevini 2013 yılına kadar sürdürmüştür. 

2013-2015 yılları arasında Sincan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde de Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdükten sonra 2015 yılında okulumuzun Proje Okulu olmasından sonra yeniden okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak atanmış ve bu süre içerisinde de Ankara Sanayi Odası ile Bakanlığımız arasında işbirliğinde uygulanan SİMEP Projesi Koordinatörlüğü ve Müdür Baş Yardımcılığı görevini de 2015-2019 yılları arasında sürdürmüştür.

İleri düzey SolidWorks 3D Makina Tasarım Bilgisi ve Eğitimciliği, Yapay Zeka ve Artırılmış Gerçeklik Tasarım ve Eğitimciliği, Mesleki Beceri Testleri Testör ile Analizörlüğü, Almanyada uygulanan Dual Eğitim Sistemi, İkili Mesleki Eğitim Programları ile Mesleki ve Teknik Eğitim Mevzuatı konusunda uzmanlığa sahiptir. Orta düzey ingilizce dil bilgisine sahip olup evli ve iki çocuk babasıdır.